Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Talotekniikka-Treffit

april 14 @ 09:00 - 11:00

Evenemang Navigation

Talotekniikka-Treffit (”Husteknik träffen”) arrangeras i år online, evenemanget sänds direkt från studion den 14 april 2021 från 9:00 till 11:00.

Årets träff dryftar framtiden för husteknik: Vad är det nya normala? Tre experter delar sina synpunkter på branschens framtid. Utöver det presenteras senaste information om den ekonomiska situationen i sektorn. Presentationerna hålls på finska.

Träffens värdar är LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU, Finlands fastighetstekniska industri och handel, Suomen LVI-liitto SuLVI, VVS Föreningen i Finland samt Ahlsell, Dahl och Onninen.

Välkommen!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG…

Kultainen Digiturvaaja – Hur förbereder sig ditt företag för cyberrisker?

Är du säker på att dina IT-enheter är under din kontroll? Går projektinformation i fel händer? Hur garanteras den fysiska säkerheten för husteknik? Hur agerar personalen i en nödsituation?

Cyberutsatthet är ett snabbt växande affärshot. Att säkerställa digital säkerhet är avgörande för att säkra ett företags verksamhet. Ett företag som anses vara säkert är konkurrenskraftigt och attraktivt i kundernas och partnerns ögon.

Tävlingen ”Kultainen Digiturvaaja” främjar datasäkerhet i VVS-branschens entreprenörs- och konsultföretag. Syftet med tävlingen är att aktivera företagen i branschen att utveckla digital säkerhet för företag, personal, kunder och affärslokaler.

Vinnaren av tävlingen kommer att tillkännages på Talotekniikka-Treffit 14.4.2021.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG TILL TÄVLINGEN…

Detaljer

Datum:
april 14
Tid:
09:00 - 11:00
Webbplats:
https://www.lvi-tu.fi/talotekniikkatreffit/

Plats

Online