Rakennusten energiaseminaari 31.10.2023

FINVAC:s Rakennusten energiaseminaari 2023 (byggnadsenergiseminarium) äger rum tisdagen 31 oktober i Lilla Finlandia. Seminariet arrangeras redan för åttonde gången. Årets program kommer att innehålla tal, fallstudier och paneldiskussioner om till exempel aktuella direktivändringar, energirenoveringar, energiomställning och överhettning av fastigheter. Om ditt expertområde är energifrågor relaterade till bygg och fastighet eller om du är intresserad av vad som krävs, vets och görs gällande energifrågor nu och i framtiden – välkommen med!

I samband med seminariet arrangeras även en utställning. Platserna till utställningen bokas som bäst.

Mer info hittar du på seminariets webbsida

Rakennusten energiaseminaari 2023 – FINVAC

 

VVS Föreningen är medarranngör för evenemanget.